Мени Затвори

Настава за кружна економија
на ИДНИТЕ генерации

ECO-FUTURE е 24-месечно Партнерство за соработка во областа на училишното образование, чија цел е промовирање на просперитетна, поддржувачка шема за наставниците да ги едуцираат децата за циркуларната економија за да стимулираат позитивни придобивки на целото општество.